אני מטפלת בהבעה ויצירה עם התמחות בתנועה, מעל 10 שנים.
כמטפלת בתנועה אני שמה דגש על התבוננות והקשבה לתנועה במרחב, בכל פעילות ולוא דווקא מתוך הזמנה לריקוד.
התמזל מזלי ובשנות ההתמחות עבדתי גם באיתנים ילדים וגם בתחנה לבריאות הנפש בירושלים כך שבנוסף ללימודי זכיתי להכשרה מקיפה ומעמיקה עם מגוון אוכלוסיות המשכתי את ההכשרה שלי ולמדתי טיפול דיאדי,( טיפול הורה'- ילד) הכולל בתוכו עבודה נרחבת עם הורים.
טיפול דיאדי,( טיפול הורה'- ילד) , מודל חיפאי. הטיפול כולל בתוכו עבודה נרחבת עם הורים.
"הרעיון המרכזי שעומד בבסיס המודל הוא החשיבות המרכזית של ההקשר ההתפתחותי שבו גדל הילד והגורמים בתוך היחסים העלולים לשבש את התפתחותו" ( מתוך הטיפול הדיאדי- מפגש בין המעשה הטיפולי והתיאוריה, בעריכת קפלן, הראל ואבימאיר-פת. אוניברסיטת חיפה).
הילד/ ה מגיע לחדר הטיפולים אחת לשבוע עם אחד ההורים, לסירוגין. (פעם עם אימא, פעם עם אבא). בחדר הדיאדה( הילד וההורה) עוסקים בפעילות משותפת ; משחקים, עוסקים ביצירה משותפת, קוראים ספר.. מדברים... המטפל שותף- עד לאינטראקציה. בנוסף מתקיימים מפגשים (אחת לשבועיים--שלושה) של הדרכות הורים במסגרתה ההורים, נפגשים איתי להדרכה/ ליווי ויעוץ.
במפגשים האלה מתבוננים יחדיו הן על תכנים שעלו במהלך המפגש הטיפולי- והן בלבטים ותכנים, אותם ההורה בוחר להביא הקשורים לסיטואציות שונות מחיי היום יום. אני מאמינה שהמפתח להצלחת הטיפול מצוי בקשר שנוצר מתוך קשב עמוק, סקרנות אמיתית ורצון ללמידה והכרות עם הזולת.
"מכל מטופלי למדתי- יש לי ניסיון רב ואמונה רבה ביעילות של הדרכת הורים. בקליניקה פוגשת מכל וכל וכל מי שאני פוגשת מאפשרי לו/ לה וגם לי, הזדמנות ללמידה והעמקה נוספת. במהלך עבודתי התנסיתי לא מעט בביטויים שונים של בעיות התנהגות, חרדות וטראומה גם על רקע של פגיעה מינית. כיום עובדת בקליניקה עם כל אוכלוסיות הגיל- אני מאמינה שהמפתח להצלחת הטיפול מצוי בקשר שנוצר מתוך קשב עמוק, סקרנות אמיתית ורצון ללמידה והכרות עם הזולת."